وي در ادامه خاطرنشان کرد: در هر پايگاه بايد موضوعهاي پژوهشي و تحقيقي مانند توليد مصالح و تربيت نيروي انساني به صورت جدي پيگيري و به نوعي مستندسازي شود.
وي ايجاد يک واحد در هر پايگاه براي تقويت پژوهش، گردآوري و انتشار را لازم دانست و گفت:مجله ميراث ملي يکي از مجلههاي تخصصي سازمان ميراث فرهنگي است که منجر به ترويج دانش و علوم و فناوري روز ميشود.
معاون حفظ، احيا و ثبت آثار تاريخي اضافه کرد: در کنار امر پژوهش و تحقيقات انجام شده بايد موضوع فرايند اجرا در قالب يک پلان مديريتي پيگيري و گزارش شش ماهه آن به دفتر امور پايگاهها تحويل داده شود.
علويان صدر با اشاره به اينکه سطح پايگاه جهاني بايد از ساير پايگاههاي ملي و معمولي بالاتر باشد افزود:همچنين در عمليات مرمت ابتدا اولويتبندي و درمقاطع زماني مشخص، اين فرايند، بهرهبرداري شود.
درجمع بندي اين نشست علويان خواستار اصلاح فرآيند کار در توليد مصالح و تربيت نيروي انساني و مشاور شد و گفت: در سال 89 بايد کارگاه آموزشي مرمت تزئينات براي پايگاهه سلطانيه برگزار شود.
علويان برگزاري اعلام کرد و اظهارداشت: همچنين به منظور معرفي همه مجموعه به بازديدکنندگان، بايد يک ماکت، از مجموعه سلطانيه تهيه شود تا براي بازديدکنندگان بيانگر همه مجموعه باشد.
علويان از رئيس سازمان ميراث فرهنگي استان زنجان خواست تا در سفر دور سوم رياست جمهوري طرح جامع ويژه شهر سلطانيه تهيه و تصويب شود تصريح کرد:همچنين واگذاري اراضي منابع طبيعي و سازمان مسکن و شهرسازي در محدوده حريم و عرصه سلطانيه به سازمان ميراث فرهنگي بايد در دستور کار سازمان ميراث فرهنگي استان زنجان قرار گيرد.
وي از انعقاد قرارداد تهيه طرح جامع منظر فرهنگي و طبيعي شهر سلطانيه در راستاي دستيابي به الگوي طراحي شهري خبر داد.
علويان از تشکيل شوراي پژوهشي براي بررسي تحقيقات و پژوهشهاي انجام شده در پايگاهها پيش از مرحله توليد و انتشار خبر داد و خواستار ابلاغ گزارشهاي پلان مديريت تمام پايگاهها به صورت ماهانه شد./119
انتهای پیام/